Hvorfor liker hunder å leke i gjørme?

Hvorfor liker hunder å leke i gjørme?

Mange hundeeiere forstår ikke, veien du ikke går, for ikke å hoppe inn i gjørmegropen, er hunden hjerneproblemer?For ikke å snakke om, i vid forstand er det forskjeller mellom hundehjerner og menneskehjerner, men på hvilken måte?

Hvorfor liker hunder gjørme?

2

INSTINKT

Hva levde forfedrene til hunder av?I tillegg til noen utklipp gitt av mennesker,hunder må også jakte utendørs og fange byttedyr.

Forfedrene til hunder og ulver er veldig dype, så de har mangevaner til felles ved jakt, som å rulle seg i gjørma og så jakte.

På denne måten kan lukten av deres egen kropp forsvinne på et øyeblikk, og til og med noen hunder liker å rulle på råtne gjenstander, noe som også er fordi deres forfedre pleide å rulle på likene til døde dyr,å dekke sin egen lukt med den råtnende lukten av kroppene, og deretter jage byttedyr.

3

DOMINION

Vi vet alle at den beste måten for enhund å kreve territorium er å tisse.Men det er alltid en tid når urinen renner ut, i så fall vil den rulle i veien for å etterlate sin egen lukt.

I tillegg til lukten igjenav hunden når den tisser, den har mange kjertler på kroppen, som er ansvarlige forprodusere ulike lukter, oghver hunds kjertler lukter forskjellig.

Som et resultat,gjørmepytter og råtnende gjenstander kan av hunden din anses som dens territorium og velte.

4

VÆR DEG SELV

Fra vårt synspunkt, jo bedre dusjgelé,jo mer populær blir hunden på grunn av lukten!

Men fra hundens synspunkt vil lukten av disse kroppsvaskenegjøre det ubehagelig, ogkan til og med være allergisk.Så du kan ofte se noen mennesker på Internett si:hunden min har akkurat tatt et bad, og skal snart til gjørmegropen for å rulle.

Det er riktig,hunder ønsker ikke å leve i disse kunstige duftene, de foretrekker måten de lukter på.

5

NYT

Hvis du har fulgt meg, vil du huske at jeg sa:Hva er en hunds favorittduft?Utenlandske organisasjoner har studert dette problemet, og smaken ersom å legge en pizza i en forseglet søppelbøtte, og åpne den sure følelsen etter en uke.

Hunder elsker lukten av forfall.Like måte,den naturlige lukten av gjørme og tryggheten ved å feste seg til kroppen kan gjøre den gal.

Så her er spørsmålet

Hvordan stoppe denne oppførselen?

Fortsatt samme setning:ikke lek, kan være kald behandling.

Tenk på det på en annen måte, du gikk for å spise favorittgrillen din i dag, og du ble banket opp av foreldrene dine like etter at du kom hjem, du må være forvirret,du vet ikke hvorfor foreldrene dine slo deg,Hunden vet ikke hvorfor du slår den.

Den beste måten å håndtere denne oppførselen på er åfortell den at den ikke kan spille her og hold deg unna disse stedene.Hunder er virkeligveldig intelligent, men deres intelligens er basertetter pasientinstruks fra sine eiere.

Denne atferden kan dempes ved å gi hunden leker å leke med.

主图-01

Hundetauet kan brukes til trening, det perfekte leketøyet til trolling, kaste- og tyggeleker.Sunn tygging reduserer kjæledyrets rastløshet og angst og holder skoene og møblene dine fri for hundeskader.

主图-02

Vårt tauhundleketøy er laget av 100% naturlig vaskbar bomull, det er trygt for kjæledyret ditt å tygge og leke daglig.Vi holder alltid kjæledyr sunne som det første formålet.

详情-24_副本

Ballene våre er kraftigere enn tennisballer og gir en mer interaktiv opplevelse for hunder og eiere.Ballen kan enkelt rengjøres, i motsetning til en hunds tennisball, som er full av skitt og spytt.

Det var alt for i dag, vi sees neste gang!


Innleggstid: 27. juni 2023