• за

  Ningbo Beejay Toys Co., Ltd

  Beejay Pets е производителer на производи за домашни миленици.Ние имаме15 долгогодишно искуство во обезбедување на висококвалитетни производи за домашни миленици.Нашите главно производи сепредмети за шиење миленичиња и пластични предметикако плишана играчка за миленичиња, играчка TPR за миленичиња,миленикторби, автомобилски седишта за домашни миленици, ПВЦ подлога и сл.Нашиоттим за развој на производи кои сеисто такаобожаватели на домашни миленици,wРазвивме со богато искуство на ткаенини, материјали и техникаРокинг Squeakyи го создадеЈаже Семејни играчки за кучиња.Нашиот тим за развој на производи продолжува да комбинира висококвалитетни материјали со уникатен дизајн што ги прави нашите производи за домашни миленици да се издвојуваат од пазарот.

  НајновиВести

  Што ако кучето се плаши од огномет?

  КАТАЛОГ НА ПРОИЗВОДИ ТЕСТОВИ НА ПРОИЗВОДИ НА ПРИЛАГОДЕН ПРОЦЕС Beejay Pets е производител на производи за домашни миленици.Имаме 15 годишно искуство во обезбедување...
  Што ако кучето се плаши од огномет?

  Јазол на кучешка коса како да се направи?Тоа може да се направи на...

  Beejay Pets е производител на производи за домашни миленици.Имаме 15 годишно искуство во обезбедување на висококвалитетни производи за домашни миленици.Нашите главно производи се предмети за шиење миленичиња и пластични предмети како кадифен играчка за домашни миленици, играчка TPR за домашни миленици, кревети за домашни миленици, седишта за автомобили за домашни миленици, ПВЦ душек и сл. Нашиот производ д...
  Јазол на кучешка коса како да се направи?Тоа може да се направи дома.

  Зошто кучињата си ги гризат опашите?

  Beejay Pets е производител на производи за домашни миленици.Имаме 15 годишно искуство во обезбедување на висококвалитетни производи за домашни миленици.Нашите главно производи се предмети за шиење миленичиња и пластични предмети како кадифен играчка за домашни миленици, играчка TPR за домашни миленици, кревети за домашни миленици, седишта за автомобили за домашни миленици, ПВЦ душек и сл. Нашиот производ д...
  Зошто кучињата си ги гризат опашите?

  Зошто кучињата ги гризат рацете на своите сопственици?

  Beejay Pets е производител на производи за домашни миленици.Имаме 15 годишно искуство во обезбедување на висококвалитетни производи за домашни миленици.Нашите главно производи се предмети за шиење миленичиња и пластични предмети како кадифен играчка за домашни миленици, играчка TPR за домашни миленици, кревети за домашни миленици, седишта за автомобили за домашни миленици, ПВЦ душек и сл. Нашиот производ д...
  Зошто кучињата ги гризат рацете на своите сопственици?

  Како да се спречи артритис кај кучињата?

  Beejay Pets е производител на производи за домашни миленици.Имаме 15 годишно искуство во обезбедување на висококвалитетни производи за домашни миленици.Нашите главно производи се предмети за шиење миленичиња и пластични предмети како кадифен играчка за домашни миленици, играчка TPR за домашни миленици, кревети за домашни миленици, седишта за автомобили за домашни миленици, ПВЦ душек и сл.
  Како да се спречи артритис кај кучињата?

  НашиотПредности

  • Капацитет за снабдување

   Капацитет за снабдување

   Брза испорака, брз капацитет за снабдување. Низок MOQ, Обезбедете тест производи и услуга за нарачка во мала количина.
  • Стандард за квалитет

   Стандард за квалитет

   Сите производи се во согласност со меѓународните стандарди за квалитет. Опремени со проверка на квалитетот и професионални менаџери.
  • Услуга со едно застанување

   Услуга со едно застанување

   Широка палета на производи залихи на фордог и мачки.Производи за јачина, фабричка основа.
  • Desgin Team

   Desgin Team

   Професионален дизајнерски тим, со 10 години искуство во индустријата за домашни миленици. Разновидност на нови производи секој месец со трендовски дизајн.

  НашиотПартнери

  CAS