• rreth

  Ningbo Beejay Toys Co., Ltd

  Beejay Pets është një prodhueser e produkteve të kafshëve shtëpiake.Ne kemi15 vite përvojë në ofrimin e produkteve me cilësi të lartë për kafshët shtëpiake.Produktet tona kryesisht janëartikuj për qepje kafshësh shtëpiake dhe sende plastikesi lodër prej pelushi për kafshë shtëpiake, lodër TPR për kafshët shtëpiake,kafshë shtëpiakeçanta, sediljet e makinave për kafshë shtëpiake, dyshek PVC etj.Jonëekipi i zhvillimit të produktit të cilët janëgjithashtutifozët e kafshëve shtëpiake,wne kemi zhvilluar përvojën e pasur të pëlhurave, materialeve dhe teknikësSqueaky lëkundësedhe krijoiLitar Lodra për qentë e familjes.Ekipi ynë i zhvillimit të produkteve vazhdon të kombinojë materiale me cilësi të lartë me dizajne unike që i bëjnë produktet tona për kafshët shtëpiake të dallohen nga tregu.

  Të funditLajme

  Po sikur një qen të ketë frikë nga fishekzjarrët?

  KATALOGJI I PRODUKTEVE PROCESI I PERSONALIZUAR TESTET E PRODUKTEVE Beejay Pets është një prodhues i produkteve për kafshët shtëpiake.Ne kemi 15 vjet përvojë në ofrimin e...
  Po sikur një qen të ketë frikë nga fishekzjarrët?

  Si të bëni nyjën e qimeve të qenit?Mund të bëhet një...

  Beejay Pets është një prodhues i produkteve për kafshët shtëpiake.Ne kemi 15 vjet përvojë në ofrimin e produkteve me cilësi të lartë për kafshët shtëpiake.Produktet tona kryesisht janë artikuj për qepje kafshësh shtëpiake dhe sende plastike si lodra prej pelushi për kafshët shtëpiake, lodra TPR për kafshët shtëpiake, shtretër për kafshë shtëpiake, sedilje makinash për kafshë shtëpiake, dyshek PVC etj. Produkti ynë d ...
  Si të bëni nyjën e qimeve të qenit?Mund të bëhet në shtëpi.

  Pse qentë kafshojnë bishtin e tyre?

  Beejay Pets është një prodhues i produkteve për kafshët shtëpiake.Ne kemi 15 vjet përvojë në ofrimin e produkteve me cilësi të lartë për kafshët shtëpiake.Produktet tona kryesisht janë artikuj për qepje kafshësh shtëpiake dhe sende plastike si lodra prej pelushi për kafshët shtëpiake, lodra TPR për kafshët shtëpiake, shtretër për kafshë shtëpiake, sedilje makinash për kafshë shtëpiake, dyshek PVC etj. Produkti ynë d ...
  Pse qentë kafshojnë bishtin e tyre?

  Pse qentë kafshojnë duart e pronarëve të tyre?

  Beejay Pets është një prodhues i produkteve për kafshët shtëpiake.Ne kemi 15 vjet përvojë në ofrimin e produkteve me cilësi të lartë për kafshët shtëpiake.Produktet tona kryesisht janë artikuj për qepje kafshësh shtëpiake dhe sende plastike si lodra prej pelushi për kafshët shtëpiake, lodra TPR për kafshët shtëpiake, shtretër për kafshë shtëpiake, sedilje makinash për kafshë shtëpiake, dyshek PVC etj. Produkti ynë d ...
  Pse qentë kafshojnë duart e pronarëve të tyre?

  Si të parandaloni artritin tek qentë?

  Beejay Pets është një prodhues i produkteve për kafshët shtëpiake.Ne kemi 15 vjet përvojë në ofrimin e produkteve me cilësi të lartë për kafshët shtëpiake.Produktet tona kryesisht janë artikuj për qepje kafshësh shtëpiake dhe sende plastike si lodra prej pelushi për kafshët shtëpiake, lodra TPR për kafshët shtëpiake, shtretër për kafshë shtëpiake, sedilje makinash për kafshë shtëpiake, dyshek PVC etj.
  Si të parandaloni artritin tek qentë?

  JonëPërparësitë

  • Kapaciteti i furnizimit

   Kapaciteti i furnizimit

   Dorëzimi i shpejtë, kapaciteti i furnizimit të shpejtë. MOQ i ulët, Ofroni produkte provë dhe shërbim porosie në sasi të vogla.
  • Standardi i Cilësisë

   Standardi i Cilësisë

   Të gjitha produktet janë në përputhje me standardet ndërkombëtare të cilësisë. Të pajisura me inspektim të cilësisë dhe menaxherë profesionistë.
  • Shërbimi me një ndalesë

   Shërbimi me një ndalesë

   Gama e gjerë e produkteve furnizime fordog & mace.Produktet e forcës, baza prodhuese.
  • Ekipi i projektimit

   Ekipi i projektimit

   Ekipi profesional i projektimit, me 10 vjet eksperiencë në industrinë e kafshëve shtëpiake. Shumëllojshmëri produktesh të reja çdo muaj me dizajn në trend.

  JonëPartnerët

  CAS